skyline
19.04.12 12:24 Alter der Meldung: 12 Jahre

Szakmák Harmóniája

Rubrik: Veranstaltungen

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara már harmadik alkalommal rendezte meg a Szakmák Harmóniája – Információs Nap rendezvényt 2012. március 4.-én.
Varrónők, fodrászok, kozmetikusok és média tanulók versengtek egymás ellen.
12 csapat vett részt a rendezvényen 7 szakközépiskolából. Európai nagyvárosok életérzéseit jelenítették meg (Budapest, Szófia, Prága, Moszkva, Párizs, London, Brüsszel, Athén, Róma, Madrid, Bécs, Helsinki) egy négy perces előadásban. A feladatot, amit teljesíteniük kellett, már 2011. decemberében megkapták. A verseny legnehezebb része az volt, hogy a csapattagokat 7 különböző iskola diákjai közül sorsolták ki, tehát a csapattársak nem ismerték egymást és így kellett együtt dolgozniuk, és harmóniát mutatni a színpadon.

A négy perces előadásban a csapatoknak be kellett mutatni egy rövidfilmet az előkészületekről, és zenés előadást kellet tartaniuk a városukról, amíg a modellek bemutatták az elkészült frizurájukat és sminkjüket.

A zsűri döntése alapján (jelmeztervező, fodrász, Mrs. Mohapp Burgenland, kozmetikus, gyártásvezető) a nyertes csapat 2012-ben Brüsszel.