skyline
06.04.12 15:08 Alter der Meldung: 11 Jahre

16. Műanyagipari klasztertalálkozó

Rubrik: Veranstaltungen

 

2005 óta a Burgenlandi Műanyagipari Klaszter a műanyagipari vállalatok platformja, amely az ágazat vállalatait kapcsolja össze különböző területeken. Az utolsó magyarországi megbeszélésen, ami a nyugat-magyarországi műanyagipari klaszter képviselőivel közösen került megrendezésre, ahol a minőségirányítás volt a találkozó fő témája. 

A határon átnyúló ECOSTRAT projekt keretében a MAM vállalat magyarországi telephelyén tartottuk a következő találkozót. A találkozón az osztrák és a magyar résztvevőknek is lehetőségük volt arra, hogy megismerkedjenek a vállalat történetével. A társaságot 1976-ban alapították Siegendorfban prémium baby termékek gyártására, amelyek egyesítik a tervezést, gyakorlatiasságot és orvosi szakértelmet. A vállalat sikerességét mutatja, hogy MAM termékei több mint 30 országban, mind az öt kontinensen kaphatók.

„2012-ben a továbbtanulásra fókuszálunk. Az utolsó project egy tudás hálózat kiépítése. Együtt hatékony és eredményes intézkedéseket fogunk megvalósítani, hogy a továbbképzés megerősítse Burgenland hosszú távú üzleti elhelyezkedését”, mondta a klaszter menedzsere és az ECOSTRAT project vezetője Jürgen Rathmanner.